Åbydagen – nu kör vi igen!

Inlägget skrevs av

Lördagen den 24/5 i år kommer Åbydagen gå av stapeln på näridrottsplatsen i Åby i Mölndal.

Det är precis som förra året en familjefest, med något som passar alla boende i området, ung som gammal! Dagen arrangeras av Attraktiva Åby i samarbete med Pingstkyrkan och Broslättsgården, men vi vill också ha andra medverkande för att kunna erbjuda något för alla under dagen.

Förra året hade vi ca 600 besökare under dagen så det är ett unikt tillfälle att visa upp sig och sin organisation. Det kommer finnas möjlighet att ha informationsbord i ett tält, en miljö som främjar informationsspridning och samtal. Är det något annat du och din organisation vill bidra med, exempelvis uppvisning eller prova-på-verksamhet, under dagen kan vi självklart diskutera detta!

Oavsett om du var med eller inte förra året, ta chansen och delta i år! Jag bifogar en anmälan som du kan fylla i elektroniskt och mejla tillbaka till minna.onner-angleflod@molndal.se , eller skriva ut och fylla i. Du kan därefter skanna in den och mejla den, komma förbi och lämna den på besöksadressen eller posta den till Attraktiva Åby Mölndals stad Göteborgsvägen 11-17 431 82 Mölndal

Vi vill ha din anmälan senast 24/4. Tveka inte att höra av dig till mig vid frågor och funderingar!

Anmälan