ÅBYDAGEN 2016 närmar sig!

Inlägget skrevs av

Attraktiva Åby och Mölndals Stad, Pingst Mölndal, ABF Sydvästragötaland, LO-facken i Mölndal, Broslätts fritidsgård, Hyresgästföreningen Mölndal och Studieförbundet Vuxenskolan presenterar Åbydagen 2016!
En mångkulturell festival för hela familjen där alla är välkomna. Precis som tidigare år kommer vi ha en scen med uppträdanden i världsklass, men det händer minst lika mycket utanför scenen. Årets buffé av kultur innehåller bla. feministisk poppunk, kletig lera, nyskapande beatboxing, magi, studs, hopp, dans, mat och mycket mycket mer. Någonting för alla, med andra ord.
Åbydagen är som vanligt helt gratis.

UPPTRÄDANDEN
* TRAMPSTAMP – Trampstamp är det feministiska bandet från Mark, Sveriges baksida, som lever upp till dina vildaste fantasier.
https://www.facebook.com/trampztamp
* ASON BSON CSON – Den glade trollkarlen, som blivit lite av ett stående inslag på Åbydagen, förgyller även årets festival
http://abc-trollkarl.se/
* POWELL – Nyskapande och intressant beatboxare.
* PELLEKAN – Mölndals miljöhjälte numero uno återvänder även i år!
* CHRISTIAN DAHI – En så kallad street magician som kommer att trollbinda (bokstavligt talat) besökarna på festivalområdet.

AKTIVITETER/WORKSHOPS:
* TEATERHUSET – http://www.teaterhuset.nu/
* DEN BLÅ PLANETEN, workshop av och med Ellinor Augustini och Lisa Andersson Andersson – Tillsammans reser vi genom rymden och kommer fram till en planet. En planet där ingen någonsin varit förut. Hur ser det ut? Vilka bor där? Vad gör dem? Var med oss och fantisera fram och bygga upp den oupptäckta planeten!
* MÖLNDALS SKATEBOARDFÖRENING (workshop)
* DEKOPAGEWORKSHOP
* HOPPBORG + BACKKLÄTTRING
* ANSIKTSMÅLNING
* FISKEDAMM
+ informationsbord, mat och mycket mycket mer!

MER INFORMATION KOMMER!

NÄR: 28 maj, kl 13:00 – 18:00
VAR: Broslätts Näridrottsplats
HUR: Gratis och för alla!

OM ATTRAKTIVA ÅBY:
Samhällsarbete Attraktivb Åby är samverkan mellan Mölndals Stad, Stena Fastigheter, Mölndalsbostäder, Brf Korndahl och Brf Smörhålan. I Attraktiva Åby arbetar en samordnare tillsammans med ett antal timanställda samt tio gymnasieungdomar.

affischförslag1 copy