Om oss

Attraktiva Åby

Mölndals stad bjuder tillsammans med bostadsföretag, bostadsrättsföreningar in hyresgäster, föreningsliv, företagare, övriga organisationer dvs. alla till att tillsammans arbeta för ett tryggt och trivsamt Åbyområde där alla känner sig välkomna att vara med och delta.

Arbetet regleras av ett samverkansavtal som löper från 1 januari 2018 till 31 december 2020.

Frågor som prioriteras särskilt under den innevarande avtalsperioden är att:
Inspirera till ökat gemensamt föräldra- och vuxenansvar i området, under devisen

”Det behövs en hel by för att fostra ett barn”

Motverka uppkomst av en kultur där droger och våld styr.
Förebygga skadegörelse.

En heltidsanställd samordnare finns anställd för att hålla ihop arbetet och till sin hjälp har denne 10 anställda gymnasieungdomar som arbetar tre timmar i veckan under skolterminerna.

Samverkansparter

Mölndals stad bjuder in till samverkan men arbetet bygger på gemensam finansiering. De som är med och bidrar ekonomiskt till Samhällsarbete Attraktiva Åby och utifrån det har en representant i ledningsgruppen är:

Mölndals stad logotyp  MölndalsBostäder Logotyp

Vi vill bli fler samverkansparter.
Vi vill samarbeta med alla som vill arbeta för ett tryggt och trivsamt Åby
Vill du/ni vara med och samarbeta?

Tveka inte att höra av er!

Hjärtligt välkomna!

Från och med 25 maj 2018 gäller dataskyddsförordningen som svensk lag, förkortad GDPR. Förordningen ersätter personuppgiftslagen (PuL). Syftet är att stärka skyddet för den enskildas personliga integritet. På de här sidorna kan du läsa om hur Mölndals stad hanterar dina personuppgifter.

Dataskyddsförordningen reglerar hur Mölndals stad och andra myndigheter, företag och organisationer behandlar personuppgifter. För att säkerställa att lagen följs har varje myndighet ett dataskyddsombud som kontrollerar att allt går rätt till och som du kan kontakta vid frågor.

Det är viktigt att du i din kontakt med kommunen känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett respektfullt sätt. Inga personuppgifter hanteras i onödan eller riskerar att hamna i orätta händer.

Ansvar och kontaktuppgifter
I Mölndals stad är respektive nämnd personuppgiftsansvarig och har utsett ett dataskyddsombud som kontrollerar att personuppgiftsbehandlingar sker på ett lagligt och korrekt sätt.

https://www.molndal.se/personuppgifter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>